Moster Dagny 60 årsdag

Den baksidestexten visade sig var knapigare än man kunde tro. MayElse (som jag som vanligt gissar har skrivit) hade en moster som hette Dagny Niona. Men hon föddes 1902 och är det hon skulle denna bild vara från 1962. May-Else finns på bilden hon är 7 från höger i den första raden stående (hon tittar åt höger i bilden). Hon är född 1924 och skulle i så fall vara 38 år på bilden och det tror jag inte alls på. Nä, svarare är bilden tagen på 1940-talet. Tre personer till höger om MayElse finns hennes storasyster Rut och bredvid henne systern Dagny.

Det finns många fler bekanta ansikten på bilden så jag återkommer med dem – försöker bara komma på vad det är för Dagny som fyller år!

Tillägg 6/6 2012: Nu har jag numrerat alla på bilen och kommer att börja fylla på vartefter jag lyckas identifiera personer på bilden. Det finns flera jag tänker mig är där som jag inte känner igen; är Elsa (kan det var 29?) och Torsten där? Salle kanske? Reinhold? Alla tips mottages!

17. Arne Swahn
26. Ebba Ström (född Palmqvist) Eller är det en syster?
30. Gösta Thelander kanske?
35. Dagny Saldert (född Ström)
36. Reinhold Ström
37. Rut Thelander (född Ström)
39. Bertil Saldert “Salle”
40. May-Else Swahn (född Ström)
47. Olof Nilsson Ström
50. Kanske “Lasse”
54. Moster Dagny…