Här har någon klåpare till frimärkssamlare varit i farten och klippt bort en bit så datumet det skickades är lite svårtytt… Hur som helst är det en gratulation på födelsedagen till Herr Arne Swahn (min morfar) från Tant Ebba och Farbror Olof (alltså Arnes svärföräldrar). Helsingborg stavas med ä vilket det gjorde från 1912 till 1971 så det ger ingen större ledtråd till vilken födelsedag det handlar om. Adressen är kanske bättre; Mäster Jakobsgatan 1A, Slottshöjden, Hälsningborg. Jag återkommer med tidsramar kring den adressen när jag letat lite i gamla anställningspapper…

På kortet har någon satt ett kryss och skrivit “mitt föräldrahem” och krysset återfinns på framsidan. Det syns inte så bra men sitter framför huset vid vägen som har gaveln mot oss, men en vit triangel högst upp. Det är MayElse (min mormor) som har skrivit. Huset finns tyvärr inte kvar längre.

Tillägg 4/6 2012: Jag tror nog visst huset finns kvar efter att bilat runt kvarteren lite grann.