Fram och baksida av kortet. “jag” är May-Else Svahn (född Ström). Arne är förståss den äkta hälften Arne Svahn. Jag har ingen koll på vilka kusinerna är (mer än förnamnen som ju står; Birgit, MaryElsy, Margott, Kerstin, Clas, Kaj och Britt). Tycker att det är lite spännande att två syskon namnger sina barn May-Else respektive Mary-Elsy. Måste säga att jag gillade namnet Mary-Elsy.

Tillbaka till kusinträffen, som säkert ägde rum under 1940-talet, vilka var kusinerna, de var barn till Ebbas syskon Malte, Sture, Martha, Carl, Olga eller Ohlner Palmqvist, så mycket avslöjar kortet.

Tillägg 6/4 2012: har hittat ytterligare några syskon till Ebba; Oskar, Göte och Niona Dagny.

Tillägg 8/12 2014: Baksidestexten är något förvirrande. Kaj (Kay?) sitter nämligen bredvid May-Else. Kerstin och Mary-Elsy är systrar. Birgit och Margot är också systrar, döttrar till Olga Teresia. Jag har inte lyckats Clas, Kaj och Britt, vare sig på Ebbas eller Olofs sida.